Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost

Najpoznatija umetnicka dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujuci ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogucnost da uživamo u necemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta!

Cena štampe iznosi 25e/m2 (U cenu nije uračunat blind ram i zatezanje na ram)

Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje ce Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana. Osecacete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavacoj sobi uživajuci u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetnickog dela ili fotografiji…

Uživajte u reprodukciji umetnickog dela koju su nekada sebi mogli priuštiti samo carevi…

Osim što uticu na naš život i cine nam trenutke lepšim, stvari kojima dekorišemo svoj prostor takode dosta govore o nama. Zato nabavite najvalitetnije grafike visoke rezolucije sa omiljenom poznatom licnošcu, scenom iz filma, pejzažom ili reprodukcijom poznatog slikara!

Naravno, ono što uvek usreci jesu i drage fotografije. Obradujte sebe, devojku, mamu ili drugaricu i nabavite sjajan poklon za drage osobe.