Nuovo Arte nudi sledeće proizvode
  • Blind Ramove
  • Slikarska platna
  • Ukrasne lajsne
  • Digitalnu štampu


URAMLJIVANJE

Uramljivanje je umetnost likovnog opremanja predmeta koji su nam dragi i vredni i za koje želimo da nam svakodnevno budu vizuelno dostupni.

PROIZVODNJA LAJSNI

U svom programu posedujemo lajsne razlicitih boja i profila a izradjenih od najkvalitetnijih vrsta drveta.

DIGITALNA ŠTAMPA

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu.
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
Godina u poslu
0
Modela ukrasnih lajsni
0
Blind Ram Profila

O NAMA

Za sve ove godine smo stekli veliku bazu zadovoljnih klijenata, kako firmi tako i fizičkih lica širom naše zemlje i inostranstva. Naša prepoznatljivost u umetničkim krugovima kao pouzdanog partnera je nešto na čega smo posebno ponosni.

Konstantno unapređujući tehnologiju proizvodnje uspevamo da odgovorimo i najsloženijim zahtevima tržišta. Takođe, prilikom proizvodnje koristimo najkvalitetnije materijale dostupne na tržištu kako bi naši proizvodi bili postojani i dugotrajni.

Pored proizvodnje blind ramova i letvica poslednjih godina važan segment u našem poslovanju zauzima i štampa na slikarskom platnu (canvas). U procesu štampe koristimo najkvalitetnije boje i platna jer je zadovoljni klijent ono što nas je vodilo svih ovih godina.

Pozivamo Vas da nas posetitie i isprobate naše proizvode i usluge.

CENA BLIND RAMOVA

[]
1 Step 1
ŠIRINAU cm
VISINAU cm
DODATNO
IZABERITE NAČIN NATEZANJA PLATNAIzaberite način heftanja!

€[ (( field5 +field6 + field5 + field6 ) * field2 + (( field5+4) * (field6+4) )* field1 + ( field5 * field13 ) + ( field5 + field6 ) * field12) * field15 ] 

Ime i Prezime
Adresa
Mesto
Telefon
Previous
Next